Wolfenstein 2: The New Colossus Torrent İndir - Full PC + 5 DLC | Guard Oyun


Wolfenstein II The New Colossus – Full İndir

Wolfenstein® II: The New Colossus™, ödüllü MachineGames stüdyosu tarafından geliştirilen, eleştirmenlerce beğenilen Wolfenstein®: The New Order™'ın merakla beklenen devam oyunudur.

Sektör lideri id Tech® 6 tarafından hayata geçirilen heyecan verici bir macera olan Wolfenstein® II, oyuncuları kalan en cesur direniş liderlerini işe alma görevi için Nazi kontrolündeki Amerika'ya gönderiyor. Bu kesin birinci şahıs nişancı oyununda ikonik Amerikan mekanlarında Nazilerle savaşın, belalı silahlardan oluşan bir cephaneliği donatın ve Nazi askerlerinden oluşan lejyonları patlatmak için yeni yetenekler kullanın.

HİKAYE:
Amerika, 1961. Nazi Generali Deathshead'e suikastınız kısa ömürlü bir zaferdi. Gerilemeye rağmen, Naziler dünya üzerindeki hakimiyetlerini sürdürüyorlar. Siz BJ Blazkowicz, namı diğer “Terör-Billy”, Direniş'in üyesi, Nazi imparatorluğunun belası ve insanlığın özgürlük için son umudusunuz. Amerika'ya dönmek, görünürdeki her Nazi'yi öldürmek ve ikinci Amerikan Devrimi'ni ateşlemek için yalnızca sizde cesaret, silah ve cesaret var.

ANA ÖZELLİKLER:
Misyon: Amerika'yı Nazilerden Kurtarın
Amerikan topraklarında Nazi savaş makinesiyle savaşırken kalp atışlarınızı hızlandıracak bir yolculuk için kemerlerinizi bağlayın. BJ Blazkowicz olarak, Nazi işgalini devirmek için direniş ceplerini toplarken ailenizi ve arkadaşlarınızı koruyun, yeni ittifaklar kurun ve sorunlu geçmişinizin şeytanlarıyla yüzleşin.

Halk: Direnişi Toplayın
Seriye yeni bir kişilik düzeyi getiren unutulmaz karakterlerin hayat verdiği bir dünyaya kendinizi kaptırın. Arkadaşlarınızla ve Anya, Caroline, Bombate, Set, Max Hass, Fergus veya Wyatt gibi diğer özgürlük savaşçılarıyla yeniden bir araya gelin ve kötü Frau Engel ve onun Nazi ordusuyla mücadele ederken Horton ve Grace gibi yeni karakterlerle arkadaş olun.

Arsenal: Yıkıcı Silahlar Kullanın ve Geleceğin Teknolojisini Kullanın
Düşmanları parçalayabilen çok amaçlı, yüksek yoğunluklu bir lazer silahı olan Laserkraftwerk veya düşman gruplarını mahvedebilen hızlı ateş eden, gazla çalışan bir el bombası fırlatıcı olan Dieselkraftwerk gibi yüksek teknolojili silahlarla Nazileri paramparça edin. veya gelişmiş tabancalar, hafif makineli tüfekler ve baltalarla yakın ve kişisel olun. Biraz daha çok yönlülüğe ihtiyacınız olduğunda, en sevdiğiniz silahları yükseltin ve çift kullanın!

Plan: Önünüze Çıkan Her Naziyi Öldürün
Herkesin en sevdiği eğlence! Nazileri yeni ve aşırı şiddet içeren yollarla yok ederken içinizdeki savaş kahramanını serbest bırakın. Fütüristik silahları kilitleyin ve yükleyin ve Amerika'yı özgürleştirmek için savaşırken BJ'nin yeni yeteneklerini keşfedin. Oyun tarzınız ne olursa olsun, Nazileri bıçaklamanın, vurmanın ve öldürmenin yepyeni yollarını icat edin.



İşletim Sistemi: Win7, 8.1 veya 10 (64-Bit sürümleri)

İşlemci: AMD FX-8350/Ryzen 5 1400 veya Intel Core i5-3570/i7-3770

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GTX 770 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB veya daha iyisi

Depolama: 55 GB kullanılabilir alan




ÖRNEK RESİMLER









TANITIM VİDEOSU




İNDİRME LİNKLERİ



  

  

  
¹                                          ¹




İstek Oyunlarınız, Önerileriniz ve Şikayetleriniz için Discord Sunucumuza
Uğrayabilirsiniz..



Tür: Aksiyon, FPS
Platform: PC
Tarih: 27 Ekim 2017
Dil: İngilizce

etiketler: wolfenstein2, wolfenstein 2,

Yorum Gönder

0 Yorumlar