Castle Flipper Torrent İndir - Full PC - v1.2 | Guard Oyun


Castle Flipper - Full İndir

Castle Flipper'da bir ortaçağ inşaatçısı olmak için eşsiz bir fırsata sahipsiniz. Kendi krallığınızı kurun ve onu beğeninize göre özelleştirin. Kendi miras aldığınız toprak parçasıyla başlarsınız. Orta çağ, rönesans ve barok binaları ve kaleleri temizlemek, onarmak, inşa etmek ve süslemek için bir zanaatkar olarak çalışın. Güzel yerleri ziyaret edin, eski odalara yeni bir hayat verin ve bildiğiniz gibi - sıkı çalışma karşılığını verir - belki bir gün Kral olursunuz?

Yeni yerleri keşfedin
Kale odalarının farklı yerlerde nasıl göründüğünü görmek ister misiniz? Görevleri tamamlayarak, kalelerin yanı sıra barakaları, ahırları, kulübeleri, evleri, konakları, sarayları ve hatta korsan gemilerini temizleme, temizleme, inşa etme, yenileme, onarma ve dekore etme fırsatına sahip olacağınız birçok güzel ülkeyi ziyaret etme fırsatına sahip olacaksınız. !

Tasarımcı ol!
Kalenin çevresini tasarlayın. Avluya ağaç seçip dikin, hayvanları çiftliklere yerleştirin. Bayrak ve flamaların şekillerini ve tasarımlarını seçin.

Duvarları yok edin!
Zaten inşa etmeyi başardıklarınızı beğenmediniz mi? Merak etme! Duvarları yıkın ve yeniden başlayın!

Yeniden yapılanmayı yönetin!
Fethedilen bir kaleyi yeniden inşa etmek çok çaba gerektirir. Parçalanmış duvarları, köprüleri veya kuleleri onarın. Fethedilen kalenin yeniden inşası için çok çalışmanız gerekecek.

Oyun 16. ve 17. yüzyılların başında geçiyor, dolayısıyla her zamanki Orta Çağ binalarına ek olarak, oyuna çeşitlilik katan ve iç dekorasyon için size daha fazla seçenek sunan bazı Barok ve Rönesans unsurlarını da bulacaksınız.




SİSTEM GEREKSİNİMLERİ


İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel Core i5

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: RX 570 4 GB VRAM / GeForce GTX 960 4GB VRAM

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 7.4 GB kullanılabilir alan





ÖRNEK RESİMLER











TANITIM VİDEOSU




İNDİRME LİNKLERİ


  

  

  
¹                                          ¹



İstek Oyunlarınız, Önerileriniz ve Şikayetleriniz için Discord Sunucumuza
Uğrayabilirsiniz..



Tür: Macera, Simülasyon
Platform: PC
Tarih: 26 Mayıs 2021
Dil: İngilizce

Yorum Gönder

0 Yorumlar