The Genesis Order Torrent İndir - Full PC - v1.00 | Guard Oyun


The Genesis Order - Full İndir

Soruşturmalarınızı daha baharatlı ve nefes kesici hale getirmek için, herhangi bir genç dedektifin isteyebileceği en muhteşem ve eşsiz kadın kadrosuyla tanışacaksınız. Seksi bir çiftçi güzelliğiyle tarlaların tadını mı çıkaracaksınız yoksa katedralden gelen ateşli bir rahibeyle günah mı işleyeceksiniz? Olasılıklar çok ve hepsi sizi çılgına çevirecek!
Gizem, kıvrımlar ve şok edici ifşalarla dolu büyüleyici bir hikayeyi deneyimleyin! Yan görevleri ve etkileşimli etkinlikleri tamamlayın ve Kuzey Santiva'nın en derin sırlarını keşfedin! Antik kalıntılarda bulunan eserleri toplayın ve satın, seksi hanımların kalbini fethetmek için evinizi dekore edin ve çok daha fazlasını yapın!

Genesis Order, tatmin edilmeyi bekleyen ateşli ve susamış kadınlarla dolu 3000'den fazla yüksek kaliteli animasyon getiriyor! Onların tüm şehvetini ve arzularını tatmin edebileceğinizi düşünüyor musunuz?

North Santiva'daki keşifleriniz sırasında, çıkarım ve dedektiflik becerilerinizi kanıtlamanızı gerektiren bulmacalarla karşılaşacaksınız. Bunları yendikçe, özel ödüllerin ve ekstraların kilidini açacaksınız!




SİSTEM GEREKSİNİMLERİ


İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10 (32bit/64bit)

İşlemci: Intel Core2 Duo or better

Bellek: 2 GB RAM

DirectX: Sürüm 9.0

Depolama: 10.8 GB kullanılabilir alan





ÖRNEK GÖRÜNTÜLER








TANITIM VİDEOSU




İNDİRME LİNKLERİ

  

  

  
¹                                          ¹



İstek Oyunlarınız, Önerileriniz ve Şikayetleriniz için Discord Sunucumuza
Uğrayabilirsiniz..



Tür: Macera, Cinsel İçerik
Platform: PC
Tarih: 2 Nisan 2024
Repack: FitGirl
Dil: İngilizce

Yorum Gönder

0 Yorumlar