Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege – Complete Edition İndir - Full PC - v2.3.2 + DLC | Guard Oyun


Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege – Complete Edition - Full İndir

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, ünlü Ubisoft Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen, beğeni toplayan birinci şahıs nişancı serisinin en son oyunudur.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, oyuncuları yıkım sanatında ustalaşmaya davet ediyor. Yoğun yakın mesafe çatışmaları, yüksek ölümcüllük, taktikler, takım oyunu ve patlayıcı aksiyon deneyimin merkezinde yer alıyor. Oynanış, geçmiş Tom Clancy's Rainbow Six oyunlarının zengin mirasında yoğun çatışmalar ve uzman strateji için yeni bir çıta belirliyor.

KUŞATMA OYUNU
Rainbow Six'te ilk kez oyuncular, yepyeni bir saldırı tarzı olan kuşatmalara katılacak. Düşmanlar artık ortamlarını kalelere dönüştürme olanağına sahip: tuzak kurabilir, güçlendirebilir ve Rainbow takımlarının saldırısını önlemek için savunma sistemleri oluşturabilirler.

Bu zorlukla yüzleşmek için oyuncular, önceki Rainbow Six oyunlarında eşi benzeri olmayan bir özgürlük seviyesine sahipler. Taktik haritaları, gözlem dronlarını ve yeni bir iniş sistemini birleştiren Rainbow takımları, bu durumları planlamak, saldırmak ve etkisiz hale getirmek için her zamankinden daha fazla seçeneğe sahip.

TERÖRLE MÜCADELE BİRİMLERİ
Terörle mücadele görevlileri, rehine kurtarma gibi aşırı durumlarla cerrahi hassasiyetle başa çıkmak üzere eğitilirler. "Kısa menzilli" uzmanlar olarak, eğitimleri kapalı ortamlara yoğunlaşır. Sıkışık oluşumlarda görev yapan bu kişiler, yakın mesafeli muharebe, yıkım ve koordineli saldırılar konusunda uzmandır. Rainbow Six Siege, dünya çapında en tanınmış beş CTU'dan gelen operatörleri içerecektir: İngiliz SAS, Amerikan SWAT, Fransız GIGN, Alman GSG9 ve Rus SPETSNAZ.

Bu Operatörler, Siege operasyonlarında kendi uzmanlıklarına sahip uzmanlardır. Her birinin kendine özgü kişiliği ve uzmanlığı vardır. Bazıları saldırıya odaklanırken diğerleri savunma odaklıdır. Yeni takım stratejileri oluşturmak için aynı takım içinde birleştirilebilirler.

PROSEDÜREL YIKIM
Yıkım, kuşatma oyununun kalbinde yer alır. Oyuncular artık ortamları yok etmek için benzeri görülmemiş bir yeteneğe sahip. Duvarlar parçalanabilir, yeni ateş hatları açılabilir ve tavan ve zeminler aşılabilir, yeni erişim noktaları yaratılabilir. Ortamdaki her şey, kullandığınız mermilerin boyutuna ve kalibresine veya yerleştirdiğiniz patlayıcı miktarına göre gerçekçi, dinamik ve benzersiz bir şekilde tepki verir. Rainbow Six Siege'de yıkım anlamlıdır ve bunda ustalaşmak genellikle zaferin anahtarıdır.




SİSTEM GEREKSİNİMLERİ


İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 10 and Windows 11

İşlemci: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz veya AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz

Bellek: 6 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 veya AMD Radeon HD 5870

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 56.9 GB kullanılabilir alan





ÖRNEK GÖRÜNTÜLER









TANITIM VİDEOSU




İNDİRME LİNKLERİ

  

  

  
¹                                          ¹


İstek Oyunlarınız, Önerileriniz ve Şikayetleriniz için Discord Sunucumuza
Uğrayabilirsiniz..



Tür: Aksiyon, FPS
Platform: PC
Tarih: 1 Aralık 2015
Repack: FitGirl
Dil: İngilizce

etiketler: clancys,

Yorum Gönder

0 Yorumlar