Headquarters: World War 2 Torrent İndir - Full PC - v1.01.01 + DLC | Guard Oyun


Headquarters: World War II - Full İndir

Headquarters: World War II, üç olay örgüsüne dayalı kampanya ve bir dizi çatışmada Normandiya Muharebesi'ni kapsayan hızlı tempolu, sıra tabanlı bir stratejidir. Tarafınızı seçin, kuvvetinizi oluşturun, kahramanları atayın, birliklerinizin seviyesini yükseltin ve düşmanı yenmek için Headquarters becerilerini kullanın.

Gerçek bir taktiksel meydan okumayla yüzleşin
Oyunun dövüş sistemi öğrenmesi kolay - ustalaşması zor bir yaklaşıma dayanmaktadır. İlk bakışta aldatıcı derecede kolay görünse de birçok olasılık sunar:

Çarpıcı görsellerin tadını çıkarın
Tüm birimler ve manzaralar, çok gerçekçi bir görsel stil elde etmek için Unreal Engine 4 kullanılarak en ince ayrıntısına kadar dikkatle oluşturulmuştur:

Sayısız savaştan geçin
Her birinde 9 operasyon bulunan 3 harekatı tamamlayarak hikayenin tüm taraflarını görün. Oyun, savaşın Normandiya çıkarmaları döneminde geçen Birleşik Devletler, Birleşik Krallık ve Alman harekatlarını içeriyor.

Birliklerinizi yönetin
Savaşlar arasında birliklerinizi yükseltebilir veya değiştirebilir, seviyelerini yükseltebilir ve onlara kahramanlar atayarak benzersiz yetenekler kazandırabilirsiniz.

Mürettebatınızı güvende tutun
Her birliğin bir mürettebatı vardır ve mürettebat her birliğin kalbidir. Farklı mürettebat üyelerini kaybetmek, birlik için farklı cezalarla sonuçlanır. Bir topçuyu kaybetmek, birliğin daha az saldırıya sahip olması anlamına gelir, bir sürücüyü kaybetmek, birliğin hareket kabiliyetinin azalması anlamına gelir, vb.

Herhangi bir çatışmada zafer kazanın
6 çatışma haritasının her birinde bir yapay zekaya karşı yeteneklerinizi test edin. Farklı zafer koşulları, planlamanızda ve taktiklerinizde çok yönlülük gerektirir.

Kendinizi usta bir taktikçi olarak kanıtlayın
Gerçek rakiplere karşı çatışma savaşları veya arkadaşlarınızla 2×2 takım savaşları oynayın. Oyun, gerçek zamanlı bağlantıyla veya Slitherine'in CombatHQ sistemini kullanarak 4 oyuncuya kadar çok oyunculu savaşları destekler.

Kendi oyununuzu oynayın
Editör aracını kullanarak kendi çatışma/çok oyunculu haritalarınızı yaratın ve bunları toplulukla paylaşın.




SİSTEM GEREKSİNİMLERİ


64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir*

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10

İşlemci: i5-4460

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: Geforce GTX 950 (2GB VRAM)

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 16.2 GB kullanılabilir alan





ÖRNEK GÖRÜNTÜLER







TANITIM VİDEOSU




İNDİRME LİNKLERİ

  

  

  
¹                                          ¹



İstek Oyunlarınız, Önerileriniz ve Şikayetleriniz için Discord Sunucumuza
Uğrayabilirsiniz..



Tür: Simülasyon, Strateji, Savaş
Platform: PC
Tarih: 11 Nisan 2024
Repack: FitGirl
Dil: İngilizce

etiketler: ww2, ww 2,

Yorum Gönder

0 Yorumlar